Tërmet në Maqedoni, dridhjet më shumë u ndjenë në Tetovë

Një tërmet para pak çastesh është ndjerë në Tetovë dhe disa pjesë të Maqedonisë ku sipas rihterit ka qenë 3.3 gradë.

Epiqendra e tërmetit ka qenë në qytetine Tetovës ku edhe rrethina e kanë ndjerë dridhjen. Sipas informacioneve të para epiqendra ka qenë 15 km në Tetovë, dhe 37 kilometra nga Shkupi.