Tre shenjat e Horoskopit që do kenë zhvillime intensive këtë javë

Ka shumë gjëra që po ndodhin tani në sistemin tonë planetar. Kundërshtimet e Mërkurit dhe Marsit nga Akrepi kulmojnë, ndërsa në të njëjtën kohë kemi Jupiterin në Dem, por edhe eklipsin e fundit të vitit në datën 28/10, në boshtin Demi – Akrep.

Të gjitha këto ngjarje sjellin energji dhe zhvillime të ndryshme që do të prekin të gjitha shenjat, por jo në të njëjtën mënyrë, as në të njëjtën shkallë. Protagonistët e javës janë Akrepi dhe Demi, ndërsa zyrtarisht kemi hyrë në sezonin e Akrepit.

Në këto kontekste, zhvillimet sigurisht që do të jenë të shumta dhe intensive, ndërkohë që shenjat si:

Demi

Çështjet tuaja profesionale dhe familjare janë ato që po ju shqetësojnë më shumë se kurrë kohët e fundit. Stresi do të jetë intensiv dhe mund të ndiheni sikur nuk mund ta kuptoni. Por nga ana tjetër, ju keni edhe favore të mëdha me ju. Këtë javë, marrëdhëniet dhe romanca juaj do t’ju ndihmojnë të harroni problemet dhe të rinovoni veten. Është një kohë veçanërisht pozitive për të bërë njohje të reja në një nivel romantik, por mos kërkoni diçka të ngjashme me ju. Lëreni kohën të ndihmojë në një marrëdhënie të re dashurie. Nxitimi dhe impulsi duhet të shmangen në përgjithësi këtë javë dhe veçanërisht drejt fundit të saj, pasi Marsi nga sektori marrëdhënie-partneritet vjen në konflikt me Jupiterin në shenjën tuaj.

Luani

Ritmet janë intensive edhe për ju Luanët. Presioni do të rritet gjithnjë e më shumë ndërsa i afrohemi ditës së eklipsit. Aspektet kërkuese të Marsit së bashku me Mërkurin nuk do ju lënë të qetë dhe shpërthimet e zemërimit do të jenë më intensive se kurrë. Është një periudhë kur mund të merrni vendime vendimtare, ndërkohë që nuk përjashtohet një lëvizje apo rinovim. Megjithatë, mund të përjetoni ndryshime edhe në frontin e karrierës. Megjithatë, do të ishte mirë që gjatë kësaj kohe të mos vazhdohej me nënshkrime dhe angazhime.

Akrepi

Dielli nga sot hyn në shenjën tuaj dhe ju nxit të merrni iniciativa dhe veprime. Interesi juaj, megjithatë, do të përqendrohet në marrëdhëniet tuaja. Do të kuptoni se romanca dhe dashuria e vërtetë kanë nevojë për kujdes dhe qëndrueshmëri për të ekzistuar në jetën tonë. Është një kohë e mirë për të menduar se çfarë vlejnë njerëzit në jetën tuaj dhe çfarë kuptimi kanë për ju. Nëse keni një marrëdhënie të kënaqshme, nuk ka gjasa që të kaloni në hapin tjetër të bashkëjetesës, martesës ose lindjes së një fëmije./abcnews.al