Tre të rinjë sulmohen nga një person në Tetovë

Mbrëmë (24-shtator) në orën 23:30, personat A.S.(19) nga Reçica e Vogël e Tetovës, E.A.(19) dhe H.L.(19) nga Tetova në SPB-Tetovë kanë raportuar se rreth orës 20:30 në rrugën Iliria në Tetovë kanë qenë të sulmuar fizikisht nga një person. Janë ndërmarrë masat për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.TS