Ushqime që mund t’i hani në darkë, e të mos shtoni peshë

Të ulesh për të ngrënë në darkë, i ngjan kaq shumë një mëkati të ëmbël! Ka diçka që shijon kaq shumë tek ky vakt, që e na e bën kaq të pamundur të mos tundohemi!

Gjithsesi, nëse doni të mos shtoni peshë dhe njëkohësisht të ndjeni shijen e “vaktit të mbrëmjes” jeni të lirë të konsumoni gjithë ushqimet më poshtë:

  1. Avokado
  2. Ullinj
  3. Mollë ose dardhë
  4. Sallatë me fruta të thata
  5. Pilaf ose pasta (50-60 gr)
  6. Një vezë të zier
  7. Jeshillëqe dhe fara
  8. Një patate e zier
  9. Erëza relaksuese në formë çaji (borzilok, majdanoz)