Vazhdohet afati për aplikim të konkurseve vjetore nga kultura për vitin 2024

Ju njoftojmë se për shkak të problemeve teknike të cilat kanë ndodhur për shkak të mbingarkesës së sistemit, Ministria e Kulturës informoi se afati për aplikim në konkurset vjetore për financimin e projekteve me interes kombëtar në fusha të veçanta dhe aktivitete kulturore për vitin 2024 vazhdohen deri më 8 nëntor (e mërkurë), deri në orën 23:59.

Theksojmë se gjatë 24 orëve të fundit kanë arritur mbi 800 aplikime dhe apelojmë të mos pritet momenti i fundit që të shmanget pengimi në aplikim nga aspekti teknik.

Aplikimi për konkurset vjetore kryhet me aplikim elektronik në portalin kombëtar për shërbimi elektronike: https://uslugi.gov.mk