Vendi ka 3.8 miliardë euro rezerva devizore

Rezervat devizore në fund të korrikut të këtij viti arritën në 3,8 miliardë euro, njoftoi Banka Popullore e Maqedonisë së Veriut.

Pjesa më e madhe e rezervave valutore është investuar në letra me vlerë (63.8%), e ndjekur nga monedhat dhe depozitat (25.6%) dhe ari monetar (10.4%).