Vendoset gurthemeli i Shkollës Fillore “Rilindja” në Sellcë të Tetovës!

Është hedhur sot gurëthemeli i shkollës fillore Rilindja në fshatin Sellcë informon Tetovasot.

Në këtë eveniment kanë qenë të pranishëm edhe Kryeministri i parë shqiptar z. Talar Xhaferi, zv/kryeministri z. Artan Grubi, ministri i Arsimit z. Jeton Shaqiri, nënkryetari i BDi – së, z. Rexhepi, Sekretari i pergjithshëm i BDI-së z. Ahmeti, deputetet zonja Bekteshi dhe Ajdari, kryetarë komunash z. Neziri dhe z. Emshiu etj. TS