VIDEO/ Taravarit i dridhen duart gjersa prezenton kopje të zbehta të agjendës së BDI-së

Kreu i Gostivarit, Arben Taravari edhe zyrtarisht shpalosi kandidaturën për president të shtetit, kandidaturë kjo që ju bë si “dhuratë” nga opozita për përçarjen e ASH-së.

Por një gjë e papritur dhe e paprecedentë ka ndodhur me Taravarin gjatë kësaj konference.

Kreu i Gostivarit, tashmë kandidati për president gjatë fjalimit të tij përveç se nuk i thoshte fjalët e plote dhe i “hante” disa prej tyre gjatë konferencës filloi edhe tê drodhet.

Arsyeja e dridhjes ende muk dihet, por nga ekspertët kjo mund të cilësohet se vjen si pasojë e presionit të ushtruar mbi një person, (njeri).