Vjedhje në dy kisha në rajonin e Tetovës

Të enjten në periudhën prej orës 07:00 deri në ora 18:00 në SPB Tetovë janë raportuar dy vjedhje të rënda në kishat “Shën Jovani Teologu” në Prelubishtë të Tetovës dhe “Shën Mihail” në Podbregjë të Tetovës. Në objektet kishtare është hyrë me përdorim të forcës dhe janë marrë para. Inspektimi është kryer nga një ekip nga SPB-Tetovë. (U.H)