Voton kreu i PDSH-së: Besoj që procesi do të jetë i qetë dhe demokratik

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi ka shfrytëzuar të drejtën e votës për zgjedhjet presidenciale.

Pas takimit nē njē proncim për mediat Thaçi ka deklaruar se ka besim se këto zgjedhje do të kjenë të qeta dhe pa probleme.

1180x200

“Kam besim se këto zgjedhje do të kalojnë mirë, të qeta të rregullta dhe demokratike”, tha Thaçi.

300x250