Vret me pambuk foshnjën e porsalindur/ Nëna adoleshente e kishte mbajtur të fshehtë nga prindërit

Një nënë adoleshente vrau djalin e saj të porsalindur, pasi ushtroi dhunë mbi të dhe i mbushi fytin me pambuk.

Paris Mayo tani 19 vjeç, ka dalë sërish në gjyq e akuzuar për vrasjen e Stanley Mayo në shtëpinë e prindërve të saj në Ross-on-Wye, Herefordshire, më 23 mars 2019. Ajo u akuzua vitin e kaluar për vrasje, pas një hetimi nga Policia e West Mercia.