Zëvendëskryeministri Bytyqi do ta vizitojë kompaninë “Neho Isni”

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Ekonomike, Koordinimin e Resorëve Ekonomikë dhe Investimeve, Fatmir Bytyqi do ta vizitojë kompaninë për prodhimin e akulloreve, “Neho Isni” – SHPKNJP Shkup.

Siç kumtoi shërbimi për shtyp i Qeverisë, pas vizitës së kompanisë janë paraparë deklarata për mediat.