Zhduket një grua në Ferizaj

Policia e Kosovës është në kërkim të një gruaje nga Ferizaj, që sipas familjarëve, është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer.

Autoritetet policore njoftuan se rasti është raportuar të hënën, e aktualisht po zhvillohen procedurat hetimore.

Rasti është iniciuar si “person i zhdukur”.

“Një femër kosovare ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen e saj, rasti në procedurë hetimore”, thuhet në njoftimin policor.